Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Szigetelő kft bemutatása > Szigetelőanyag kereskedés

Vízszigetelőanyag és hőszigetelőanyag kereskedelem már 15 éve

1993 óta foglalkozunk vízszigetelő anyag és hőszigetelő anyag kereskedelemmel.

Egy szigetelendő épületszerkezet teljes szigetelési rendszeréhez tudjuk biztosítani a szigetelő anyagokat. Ön nálunk egy helyen meg tud vásárolni minden vízszigeteléshez, hőszigeteléshez szükséges anyagot és tartozékot.

Szekszárdi központunkban és budaörsi telephelyünkön állandó nagy raktárkészlettel, több mint 800 különböző szigeteléshez kapcsoló termékkel örömmel állunk rendelkezésére.

Az olasz modifikált bitumenes szigetelőlemezek (szigetelőanyag gyártók: Vetroasfalto, Polyglass, Valli Zabban, General Membrane) mellett forgalmazunk szigetelés kiegészítőket (Italprofili), szer-számokat (Calloni) is. A PVC szigetelő fóliák közül az Europlan és a Rhenofol teljes típusválasztékát kínáljuk.

Legújabb szigetelési termékcsoportunk olyan szigetelési vegyi termékek (kent szigetelések), (Diasen), melyek megoldást nyújtanak egyéb szigetelési feladatok megoldására, mint a teraszok vagy úszómedencék szigetelése.

A forgalmazott szigetelő anyagok körét a magyar piac igényeinek megfelelően választottuk ki. Fontosnak tartjuk, hogy minden szigetelő anyagunk megfelelő minősítéssel (CE, FLL stb.) rendelkezzen. A vízszigetelő anyagok mellett a szigeteléshez szervesen kapcsolódó egyéb termékekkel is foglalkozunk.

15 éve az RW. Bautech szerződéses szakkereskedő partnere vagyunk, az egyik legnagyobb szigetelőanyag szakkereskedés Magyarországon. Így tudjuk kedvező áron értékesíteni az egyéb szigeteléshez kapcsolódó termékeket is. A szigetelés védelmére használatos drénlemezek (Hamnap), dréncsövek (Hegler), geotextíliák (Typar), valamint angolakna és folyóka rendszerek (Wolfa, Anrin) nálunk megvásárolhatók. A hőszigetelő anyagok közül extrudált ( Styrofoam) és expandált ( Nikecell) polisztirol hab hőszigetelő lemezeket, valamint a Dryvit homlokzatszigetelő rendszert kínáljuk vevőink részére.

A Rockwool szerződéses partnereként a szigetelőanyagok teljes választéka megvásárolható lapostető szigeteléshez, magastető szigeteléshez és homlokzati hőszigeteléshez.

Szigetelőanyag szakkereskedésként állandó szezonális akcióinkkal biztosítunk kedvező árakat tisztelt vásárlóinknak.

Szigetelőanyag szakkereskedésünk termékeinek letölthető listája

Vízszigetelések

Bitumenes lemezek

PVC szigetelés

Kent szigetelés

Szigetelés kiegészítők, ragasztók

Szivargó rendszer

Hő és hangszigetelés

Bevilágító felületek

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.