Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Vízelvezető rendszer

Vízelvezető rendszerek

Az épülethez tartozó vízelvezetési rendszer fontos szerepe az épület szigetelésének védelme. További feladata az épület környezetében keletkező hidrosztatikus nyomás minél hatékonyabb megszüntetése és a felszíni csapadék elvezetése, mely vonalmenti folyókák illetve pontszerű gyűjtőaknák beépítésével valósulhat meg. 

A szigetelési rendszerhez csatlakozó vízelvezetés tervezése és minőségi kivitelezése a vízszigetelés nélkülözhetetlen kiegészítője.

Milyen termékek tartoznak a vízelvezető rendszerhez ?

A vízelvezető rendszerek alkalmazási területe

Cégünk által forgalmazott vízelvezetési rendszerek

A Tető-Plusz Kft.16 éve forgalmaz minőségi vízszigetelő anyagokat, hőszigetelő anyagokat és szigetelő termékeket. Szigetelőanyag szakkereskedésünk 15 éve az R.W. Bautech Kft. egyik legfontosabb szerződéses kereskedő partnere. A szigeteléshez tartozó vízelvezetési rendszer minden eleme megvásárolható nálunk: dréncsövek, tisztítóaknák, angolaknák, angolaknák, folyóka rendszerek teljes választékát kínáljuk budaörsi illetve szekszárdi szigetelőanyag szakkereskedésünkben.

Beszállító

  • R.W. BAUTECH Kft.

Gyártók

  • HEGLER PLASTIC GmbH.
  • FREDERIC WOLFA GmbH.
  • ANRIN GmbH.

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.