Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Minőségi szigetelés > Minősítések

Minősítések

ISO 9001

A Tető-Plusz Kft. szigetelési és kivitelezési szolgáltatásainak tervezése és lebonyolítása az ISO 9001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer keretében történik. A szigetelés kivitelezés és szigetelőanyag eladás terén hosszútávon gondolkodva, a megbízhatóságot előtérbe helyezve, jogszabályi követelményeknek megfelelve, vevő központú minőségi szemléletben folytatjuk munkánkat. Külföldi partnereink a szigetelő anyag beszállítás terén szintén rendelkeznek az ISO 9001 minősítéssel.

Az Év Tetője Nívódíj

Az ÉMSZ (Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége) minden évben megrendezi Az Év Tetője Nívódíj pályázatot, ahol az előző év legszínvonalasabb tetőszigetelési, tetőfedő és bádogos munkáit díjazzák. Az Év Tetője nívódíj a szigetelő szakmában a legrangosabb elismerésnek számít.

A tetőszigetelés értékelésének szempontjai közé tartoznak a műszaki, gazdasági és esztétikai szempontból igényes szigetelés kivitelezés, a megfelelő szigetelőanyag választás, és a gondos tervezés.
A Tető-Plusz Tetőszigetelő és Kivitelező Kft. már elnyerte az Év Tetője Nívódíjat a lapostető szigetelés kategóriában. A nívódíjat nyert lapos tető a szigetelés tervezés kategóriában is nívódíjat nyert.

Olvasson többet a díjnyertes lapos tető szigetelés témájában.

ÉMSZ Alapító tagság

Trunk Tamás a Tető-Plusz Tetőszigetelő és Kivitelező Kft. tulajdonos ügyvezető igazgatója az ÉMSZ (Épületszigetelők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége) alapító tagja. Az ÉMSZ 1988-ban alakult, a tetőszigetelő, tetőfedő, bádogos szakma érdekvédelmi szervezete. Feladata továbbá a magyarországi szigetelő szakma rangjának, minőségének és fejlődésének elősegítése.

A Tető-Plusz Kft. tetőszigetelés kivitelezési munkái során szem előtt tartja az ÉMSZ irányelveit, és hozzájárul ahhoz, hogy szakmailag a legjobb, gazdaságos és tartós szigetelések készüljenek.

Szigetelőanyag minősítések

A Tető-Plusz Kft. által forgalmazott szigetelő anyagok rendelkeznek a szükséges európai engedélyekkel, például CE minősítéssel és speciális szigetelő anyagok esetén (mint a zöldtető szigetelés) FLL minősítéssel. (CE és FLL minősítés visz a kisokoshoz, ahol ez a két fogalom szerepel)

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.