Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Szigetelési tanácsok > Gyakori kérdések válaszok

Gyakran ismételt kérdések

Vízszigetelési munkák kivitelezése

Milyen típusú szigetelési munkákat végez a Tető-Plusz Kft.?

Cégünk bitumenes szigetelő lemezzel és PVC szigetelő lemezzel végzett csapadékvíz és talajban lévő víz elleni szigetelések kivitelezésével foglalkozik az 1990. évi alapítása óta. Ehhez tartozik a teljes csapadékvíz elvezetési rendszer kiépítése és a különböző épületszerkezetek által kívánt szigetelési rétegrendbe a hőszigetelések beépítése is. 

szigetelő anyag, alapozó

Milyen típusú épületek szigetelésével foglalkozik a Tető-Plusz Kft.?

Lapostetős épületek szigetelésének felújításával, új lapostetők szigetelésével, zöldtető szigeteléssel, terasztetők szigetelésével, pincék, mélyépítmények szigetelésével.

Magastetők szigetelését is vállalják?

Vannak olyan magastetős épületszerkezetek,melyek ezzel a technológiával szigetelendők. Ilyenek például az elöregedett síkpala és hullámpala fedésű épületek és csarnokok.

Teraszok szigetelésére is tudnak megoldást javasolni?

Legtöbb terasz a bitumenes szigetelő lemezes technológiával megvédhető a csapadékvíz behatásokkal szemben. Előfordulnak olyan terasz-szigetelések, különösen felújítások, amelyek megoldására általunk forgalmazott speciális szigetelési vegyi termékeket (kenhető szigeteléseket) ajánlunk. De legtöbb esetben a régi teraszok szigetelését csak bontás utáni komplett új szigetelési rétegrenddel lehet megoldani.

Miért érdemes a vízszigetelési munkákat szigetelési szakember által kiviteleztetni?

Egy épületszerkezet szigetelési rendszere sokszor laikus számára kevésbé látványos és látható része az épületeknek. Gyakran kimondottan szigetelési munkák tervezésére, kivitelezésre szakosodott szakember bevonása nélkül kezdődik meg a kivitelezés – ezzel spórolva esetleg a magas építési költségeken. A nem megfelelő minőségű vagy technológiájú vízszigetelés, hőszigetelés gyakran okoz beázást, nedvesedést, páralecsapódást. Hosszútávon tehát a megfelelő szakember által tervezett és kivitelezett szigeteléssel lehet az építési költségeken spórolni. Az utólagos javítás mindig költségesebb.

Gyakori a beázás az épületen. Már meglévő tetőszigetelés felújítását vállalják-e?

Leggyakrabban ilyen problémával fordulnak hozzánk ügyfeleink. Bár a szigetelést első alkalommal, tehát az új épületen érdemes jól megcsinálni, cégünk fő profilja a beázásokat okozó, vagy elöregedett lapostető-szigetelések felújítása. Rendelkezünk az ehhez szükséges technológiával, szakembergárdával, tapasztalattal, és saját forgalmazású, minőségi, jó ár-érték arányú szigetelőlemezekkel, hogy Önnek ne kelljen a szigetelés-felújítási munkákat újra elvégeztetnie.

Nem tudjuk megállapítani, milyen költséggel jár a szigetelés szakszerű javítása, felújítása. A tetőfelmérésért kell-e fizetnünk?

A szigetelési árajánlat a helyszíni tetőfelméréssel együtt díjmentes.

Télen merül fel sürgősen megoldandó vízszigetelési probléma. Lehetséges-e és érdemes-e télen kivitelezni? Önök vállalják-e a szigetelés kivitelezését a hideg évszakban?

Vannak olyan saját forgalmazású korszerű, jó hideghajlékonyságú bitumenes szigetelőlemezek, melyekkel – eltekintve a hóeséstől,vagy a legszélsőségesebb hideg téli időjárástól – a szigetelési munkák télen is biztonsággal kivitelezhetőek.

Új családi házunk mélyépítmény (pince) szigeteléséhez a kivitelező a GV3 vízszigetelőanyagot ajánlotta. Megfelel ez a szigetelőanyag a biztonságos szigetelés feltételeinek?

Nem. A szigetelőanyag üvegfátyolbetétes oxidbitumenes hegeszthető szigetelőlemez. Legfeljebb nem földben lévő szerkezetek talajpára elleni szigetelésére való, de akkor is két rétegben beépítve. Javasoljuk, forduljon szigetelő szakkereskedéshez, ahol pontos felvilágosítást adnak a megfelelő szigetelési technológiáról vízszigetelés és hőszigetelés tekintetében és a beépítendő szigetelőanyagokról.

Igaz, hogy a két rétegű szigetelés mellett költséghatékonyabban egyrétegű szigetelési technológia is létezik bitumenes lemezes vízszigetelés esetén?
AZ ÉMSZ (Épületszigetelők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége) ajánlása szerint a kétrétegű szigetelés ajánlott a bitumenes szigetelőlemezzel történő kivitelezés esetén. Léteznek azonban olyan speciális – ÉMSZ irányelvek által is elfogadott – egyrétegű bitumenes szigetelő lemezek – melyek kizárólag az egy rétegű szigetelésre lettek kifejlesztve – amikkel egyszerűbb szerkezetű lapos tetők esetén jó minőségű és költséghatékony szigetelés készíthető.

Vízszigetelőanyag, hőszigetelő anyag kereskedelem

Milyen szigetelőanyagokat és szigeteléssel kapcsolatos egyéb termékeket árusít a Tető-Plusz Kft.?

A Tető-Plusz Kft. bitumenes vízszigetelő lemezek, PVC szigetelő lemezek, szigetelés kiegészítők, ragasztók, tömítők, alapozók, fényvédők, lapostető-tartozékok, szerszámok, rögzítőelemek, drénlemezek, dréncsövek, angolaknák forgalmazásával, a népszerű Nikecell, Rockwool, Styrofoam hőszigetelések, és lépéshang szigetelések forgalmazásával foglalkozik

Hol tudjuk megvásárolni az Önök által forgalmazott szigetelő anyagokat?

Szekszárdi központunkban és budaörsi fióktelepeinknél megvásárolhatók termékeink.

Tudnak-e megfelelő műszaki tartalmú leírást adni a forgalmazott szigetelőanyagok beépítéséhez?

Saját fejlesztésű szigetelési alkalmazástechnikai CD ROM-unk és kiadványsorozatunk támogatja a tervezőket, kivitelezőket a forgalmazott bitumenes szigetelő lemezek szakszerű beépítésében. Ezen kívül az általunk forgalmazott szigetelőanyagokhoz természetesen termékismertetőt adunk.

Tudjuk, hogy milyen típusú szigetelőanyagot szeretnénk vásárolni. Meg tudjuk-e telefonon rendelni? A szigetelő anyagok kiszállítását vállalják-e?

Igen. A megvásárolni kívánt szigetelő anyagokat szigeteléshez kapcsolódó termékeket telefonon meg lehet rendelni. A megrendelést visszaigazoljuk. A számla kifizetése után a fuvarozó partnereinkkel a kiszállítást meg tudjuk oldani.

Rendelkeznek-e raktárkészlettel a különböző vízszigetelő és hőszigetelő anyagokból?

Állandó nagy raktárkészlettel rendelkezünk, hogy a magánszemélyek, kivitelezők, szigetelők mindent egy helyen meg tudjanak vásárolni a szigetelési munkákhoz.

Saját lakásunk felújításához lenne szükségünk kis mennyiségű hőszigetelő anyagra? Foglakoznak-e kis mennyiségek árusításával is?

Természetesen a legkisebb mennyiségek megrendelése esetén is megrendelőnk ugyanolyan szakszerű kiszolgálásban részesül.

Nagy terjedelmű épületszerkezethez történő szigetelőanyag beszerzés esetére tudnak-e speciális árakat biztosítani?

Igen. Nagy volumenű víz- és hőszigetelési rendszerekhez „projektárat” biztosítunk partnereinknek. Ebben a nagy múltra visszatekintő szigetelőanyag gyártói kapcsolatunkra is támaszkodunk.

Hogyan tudom kiválasztani a piacon létező sok típus közül, ami speciálisan ahhoz a szigetelés típushoz szükséges, amire én keresem a megoldást?

Amennyiben olyan típusú szigetelési munkák kivitelezéséről van szó, a csapadékvíz szigetelések kivitelezését is elvállaljuk.

Ha csak a szigetelőanyagot kívánja nálunk megvásárolni, teljeskörű szaktanácsadással segítjük Önt.

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.