Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Geotextília - tetőfólia

Geotextília – tetőfólia

Az elválasztó réteg a lapostető szigetelés egyes rétegei közötti elválasztás céljára, valamint a szigetelés épületszerkezettől való elválasztására szolgáló réteg. Egyben az elválasztani kívánt réteg mechanikai védelmét szolgálja a szigetelésben.

Megkülönböztetünk

 • Tipptex szőtt geotextilt,
 • Typar végtelenített szálú nem szőtt geotextíliát,
 • és Microlit üvegfátyol elválasztó réteget.

A Tipptex és a Typar felépítéséből adódóan alkalmazható szivárgó rendszerek (ami az épületek függőleges vízszigetelésének vízelvezetését szolgáló rendszer) szűrőrétegeként is. Megakadályozzák a talajszemcsék bejutását a szivárgó rendszerbe, ezzel megakadályozva a rendszer eltömődését. Biztosítják a vízelvezetés megfelelő működését is. A Tipptex-szel szemben a Typar előnye,hogy semmilyen nedvességet nem vesz fel.

PVC szigetelés elválasztó rétegeként alkalmazzuk a Tipptex geotextíliát valamint a Microlit üvegfátylat. A Microlit üvegfátyol előnye, hogy fúráskor nem tekeredik a fúrószárra.

A Typar kiválóan alkalmazható fordított rétegrenddel szigetelt tetők leterhelő rétege alá elválasztó rétegként, valamint zöldtető szigeteléseknél és egyéb kertészeti tevékenységeknél elválasztó rétegként.

A Tyvek páraáteresztő tetőfólia a magastető szigetelés elengedhetetlen kelléke.

Milyen termékek tartoznak az elválasztó réteg kategóriába?

 • végtelenített polipropilén szálakból készült geotextilek (Typar)
 • filc típusú geotextilek (Tipptex)
 • vízzáró, páraáteresztő tetőfóliák (Tyvek)
 • Üvegfátyol elválasztó réteg (Microlit)

Cégünk által forgalmazott elválasztó rétegek

A Tető-Plusz Kft. forgalmaz minden terméket, ami a szigeteléshez kell. Az R.W. Bautech Kft. alapítása óta, 15 éve az R.W. Bautech Kft. egyik vezető kereskedő partnere vagyunk. Az elválasztó rétegek: geotextíliák, geofilcek, tetőfóliák (Typar,Tyvek) teljes választékát kínáljuk budaörsi illetve szekszárdi szigetelő szakkereskedésünkben.

Másik beszállítónk, a Geo Tipptex Kft. geofilcei is kaphatók szigetelőanyag kereskedésünk mindkét telephelyén.

Beszállító Beszállító
 • R.W. BAUTECH Kft.
 • Kovács és Kiss Kft.
Gyártók Gyártó
 • DoPont de Nemours (Typar, Tyvek)
 • Strodthoff & Behrens GmbH. (Xeroflor)
 • Geo Tipptex Kft. (Tipptex)

A elválasztó rétegek alkalmazási területe

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.