Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Vízszigetelés

Vízszigetelés

Az épületszerkezetek, mérnöki létesítmények kivitelezése során kiemelkedő fontosságú a csapadékvíz és a talajban lévő vizek elleni védelem kiépítése, tehát a megfelelő vízszigetelési és víz elvezetési rendszer létrehozása. Egy jó vízszigetelés a műszakilag megfelelően megtervezett szigetelés rétegrend, a helyesen megválasztott szigetelő anyagok, és az igényesen és gazdaságosan végzett szigetelés kivitelezés összessége. 

A Tető-Plusz Kft. modifikált bitumenes szigetelő lemezekkel és PVC szigetelő lemezekkel vízszigetelések és a hozzátartozó hőszigetelés beépítésének kivitelezésével és vízszigetelő anyagok és hőszigetelő anyagok forgalmazásával foglalkozik.

Az alábbi menüpontokban szeretnénk a bitumenes szigetelő lemezzel és PVC lemezzel végzett vízszigetelések kivitelezése és a megfelelő vízszigetelő anyag választás témájában néhány alapinformációval szolgálni, és javaslatokat tenni, hogy hozzájárulhassunk ahhoz, hogy minőségi vízszigetelések készülhessenek.

Szakmai Partnereink számára a vízszigetelés tervezéséhez és a Tető-Plusz Kft. által forgalmazott vízszigetelő anyagok beépítéséhez szigetelés tervezési segédletünk áll rendelkezésre, mely beruházó, kivitelező, tervező Partnereink számára megrendelhető.

E szigetelési alkalmazástechnikában megtalálhatók az

  • új lapostető szigetelés,
  • zöldtető szigetelés,
  • talajvíz és rétegvíz elleni pinceszigetelés,
  • magastető szigetelés, illetve a
  • szigetelés felújítás

során alkalmazandó rétegrendek, csomópontok, műszaki rajzok a saját forgalmazású vízszigetelő anyagaink szakszerű beépítésére vonatkozóan.

Építtetők, lakossági megrendelőink számára a megfelelő vízszigetelési technológia és vízszigetelőanyag megválasztásához személyesen és az interneten keresztül is szaktanácsadással állunk rendelkezésre.

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.