Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Vízszigetelés > Vízszigetelés kivitelezés

Vízszigetelés kivitelezés

Vízszigetelés kivitelezésnek nevezzük azokat a szigetelési technológiákat együttesen, melyek a csapadékvíz, és talajban lévő vizek behatolásaitól védik meg az épületszerkezetet.

A jó vízszigetelés a szigetelés megfelelő tervezésével, hőtechnikai számítással kezdődik. Érdekes módon a megfelelő vízszigetelés feltétele sok esetben a jó hőszigetelés, tehát megfelelő vastagságú hőszigetelő lemezek alkalmazása, hiszen ezek hiánya ugyanúgy párakicsapódáshoz, ezáltal nedvesedéshez vezethet. 

Különböző korszerű szigetelési technológiák léteznek a csapadékvíz és talajban lévő vizek kirekesztésére az épületszerkezetből.

A Tető-Plusz Kft. az APP és SBS mofikációjú bitumenes vízszigetelő lemezekkel és PVC vízszigetelő lemezekkel végzi a különböző tetőszigetelések és pince szigetelések kivitelezését.

A bitumenes vízszigetelő lemezek különböző hordozóbetétes és vastagságú változatai egy épület vízszigetelésének teljes rendszerére korszerű megoldást biztosítanak. Az APP és SBS modifikációjú vízszigetelő lemezekkel szélsőséges időjárási viszonyoktól eltekintve minden évszakban lehetséges vízszigetelő munkák folytatása.
A bitumenes szigetelés előnye, hogy majd minden esetben két rétegben kerül beépítésre. A vízszigetelő lemezek teljes felületen kerülnek lehegesztésre. Szakszerű megoldás esetén ezáltal kicsi a valószínűsége, hogy hibás kivitelezés készüljön. A csomópontok kivitelezésére megfelelő műszaki megoldások vannak. Mindez akkor igaz, ha mindig az adott feladatra a műszakilag megfelelő szigetelőanyagot választjuk.

A PVC szigetelő lemezek különböző hordozó betéttel készülő változatai (üvegfátyol, poliészter) sokoldalú vízszigetelés kivitelezési célokra alkalmazhatók. PVC szigeteléssel már a minimális, 1%-os lejtéssel rendelkező lapostetők vízszigetelése is kivitelezhetők. Általában könnyűszerkezetes épületek lapos tetőinek, ferdetetőinek vízszigetelése esetén alkalmazzuk. A szigetelő tekercsek nagyobb mérete, az önjáró hegesztő készülék hatékony munkavégzést tesz lehetővé a szigetelőknek. Bitumenes vízszigeteléssel készült elöregedett, kis lejtésű lapostetők tetőszigetelés felújítása esetén is jó megoldás, de elválasztó réteg (geotextília) beépítése szükséges. Gyökérálló tulajdonságai miatt zöldtető szigetelés kivitelezésére is kiválóan alkalmas.

Mind a bitumenes, mind a PVC-s tetőszigetelési technológia lehetőséget ad egyenes rétegrend esetén a hőszigetelés beépítésére a vízszigetelő lemezek alá. Fordított szigetelési rétegrend elsősorban bitumenes vízszigetelések esetén alkalmazandó, ekkor a vízszigetelő lemezek fölé kerül beépítésre a hőszigetelés, mely a különböző fizikai behatásoktól is megvédi a vízszigetelő réteget.

Különös gondosságot kíván a pincék vízszigetelése, hiszen ebben az esetben a vízszigetelés javítása sokszor csak bontással oldható meg, ez pedig a vízszigetelés elhelyezkedése miatt nagyon nehezen kivitelezhető. Javítható még utólagos injektálással tömör falszerkezet esetén, de ez igen költséges megoldás. A pincék vízszigetelésére így különösen igaz: első alkalommal, tehát az építéskor érdemes megfelelőn kivitelezni.

A Tető-Plusz Kft. vízszigetelés kivitelezésében, vízszigetelések felújításában több mint 18 év tapasztalattal rendelkezik. Örömmel várjuk megtisztelő megkeresésüket.

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.