Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Szigetelési tanácsok

Szigetelési tanácsok

A különböző épületszerkezetek megfelelő szigetelési rétegrendjének (szigetelés, hőszigetelés, párazárás, páraelvezetés) kiválasztása szigetelési szakmérnök és szigetelési szakember feladata.

Az építkezések során a nem szakember építtető számára kevésbé kézzelfogható az épület szigetelés rendszere, illetve előfordul, hogy látszólag költségtakarékos megoldás kerül kiválasztásra. 

vízszigetelő anyagok, hőszigetelő anyagok az épületszerkezeten

Egy lapostetős szerkezetű ház szigetelés folyamatában például a felületvédelem, csapadékvíz elleni szigetelés, hőszigetelés, páravédelem, kellősítés, lejtést adó réteg, védő- elválasztó réteg, szivárgó réteg mind szükséges rétegek a megfelelő vízzárás eléréséhez. Egy gyakran első látásra egyszerű szerkezetű lapost ető egy paramétere, például lejtése miatt a csapadékvíz megáll a felületen és ez később problémát okozhat. Ez a probléma előzetes tervezés esetén egyszerű megoldással, megfelelő lejtés megtervezésével elkerülhető lett volna.

A jó szigetelés nem feltétlenül drágább. Gyakran az előzetes, átgondolt tervezés hiánya miatt kis hiányosságok vezetnek beázáshoz, nedvesedéshez.

Előfordulhat, hogy a rosszul kiszámított, nem megfelelő vastagságú hőszigetelő réteg okozza a belső nedvesedést, azzal, hogy a külső és belső tér hőmérséklet különbsége páralecsapódást hoz létre a födém belső oldalán.

Tipikus hiba még az összefolyók, csatornaszellőzők nem szakszerű beépítése, a szükséges párazáró réteg beépítésének elmaradása a szigetelési rétegrendben, nem megfelelő minőségű szigetelő anyagok alkalmazása, és a nem szakszerű szigetelés kivitelezés. A bitumenes szigetelőlemezek beépítésének kivitelezésében minden apró munkafolyamatnak jelentősége van: a szigetelő lemez megfelelő olvasztása, a vízszigetelő lemez átfedéseinek szélessége és hosszirányú toldása, és a megfelelő kifolyás biztosítása.

Pinceszigetelés esetén az utólagos lebontás nemcsak hogy költséges lehet, de utólag már a beépített szigetelés kibontása, így javítása nem is kivitelezhető teljes biztonsággal.

Amennyiben ház szigetelés témában kérdése van , forduljon bizalommal kollégáinkhoz. A Tető-Plusz Kft. szakemberei a megoldásokat, és nem a problémákat keresik.
Az adott helyzetben legmegfelelőbb szigetelési megoldást javasoljuk Önnek, hiszen a szigetelési tevékenység a hivatásunk.

Cégünk a lakóházak, ipari épületek, mezőgazdasági hasznosítású épületek tetőszigetelésének és mélyépítmény szigetelésének kivitelezésével, szaktanácsadással foglalkozik, szigetelőanyag szakkereskedő tevékenységet végez. A Tető-Plusz Kft. megoldást nyújt a technológiailag megfelelő és mégis költséghatékony épületszigetelés megtalálásához.

A bal oldalon található Gyakran Ismételt Kérdések és a Kérdezzen Szakemberünktől menüpontban szeretnénk választ adni az Önben felmerült szigetelő cégünket illetve szigetelési megoldásokat érintő kérdésekkel kapcsolatosan.

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.