Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Szigetelő megbízás folyamata

Szigetelő megbízás folyamata

A tervezett munkafolyamatok nem csak a szigetelési munka kivitelezésére terjednek ki. A háttérmunkát végző kollégák, a szigetelés kivitelezését előkészítő mérnökök, építésvezetők mindannyian a szigetelési megbízások gyors és szakszerű lebonyolításáért dolgoznak. 

szigetelési megbízási folyamat

Helyszíni felmérés

Megrendelőnk megkeresése esetén a szigetelés kivitelezésének előkészítésével megbízott kollégánk a helyszínen felméri a szigetelendő épületszerkezetet. Kollégánk a helyszíni felmérést fényképekkel dokumentálja. Kollégánk a helyszínen tájékozódik a megrendelő igényeiről.

Feltárás

Sok esetben szükséges lehet – ha nincsenek tervek vagy valós információk a szigetelési rétegrendet illetően – a meglévő szigetelés feltárásának elvégzésére. A feltárás során a korábban kivitelezett szigetelési munkák rétegrendjei felbontásra kerülnek. Így lehet tájékozódni, milyen szigetelési rétegrendek, milyen vastagságban kerültek korábban beépítésre és ezek milyen állapotban vannak. Nedves-e a hőszigetelés vagy a salakfeltöltés, van-e párazáró réteg.
Ezen információk alapján lehet elvégezni a hőtechnikai számítást, amivel megállapítható, hogy megfelelő-e a szigetelés rétegrendje, vagy mit kell kicserélni, hogy a szigetelés a továbbiakban megfelelően el tudja látni a funkcióját.
A feltárás befejeztével a szigetelési rétegrendek az új szigetelésbeépítéséig vissza lesznek javítva.

Szigetelési árajánlat

Mindezt a tételes szigetelés kivitelezési árajánlatkészítés követi, szigetelési rétegrendi és csomóponti rajzokkal kiegészítve. A szigetelés árajánlata részletesen tartalmazza a szigetelés kivitelezéséhez szükséges munkafolyamatokat, anyagigényt, azok mennyiségét és egységárait. A szigetelési munkáról építési naplót vezetünk az előírásoknak megfelelően.

Szerződés megkötése

A szigetelési árajánlat elfogadása után megküldjük a szerződéstervezetet, majd a végleges szerződés a szigetelési munkák kivitelezéséről aláírásra kerül.

Szigetelés kivitelezése

A szigetelés kivitelezése az egyeztetett műszaki és költségvetési feltételek alapján szigetelő szakembereink feladata. A szigetelési munkák kivitelezése során folyamatosan tájékoztatjuk Önt a szigetelés munkafázisainak állásáról.

Átadás-átvétel

Az elvégzett szigetelés kivitelezési munkák átadás-átvételi időpontja kitűzésre kerül. Erről a szerződő feleket, a műszaki ellenőrt levélben vagy e-mailben értesítjük. Az átadás-átvételkor az elkészült, szigetelt lapostető vagy épületszerkezet bejárásra kerül, ahol minden részlet, a szigetelés kivitelezésének legapróbb részletei is átnézésre kerülnek.
Egyösszegű szerződés esetén – általában ilyen szerződéssel dolgozik a Tető-Plusz Kft. – teljesítés-igazolás kerül kiadásra.
Utólagos felméréssel szerződött munka esetén – tehát akkor, ha az átadás-átvételkor a kivitelezett szigetelés pontos paraméterei utólag felmérésre kerülnek – a felmérési napló kerül igazolásra. Átadásra kerülnek az elvégzett lapostető szigetelés vagy pince szigetelés és esetleges kapcsolódó munkáihoz tartozó minőségi tanúsítványok, a jóteljesítési garancia, használati-, karbantartási utasítás. Ezután az átadás-átvételi jegyzőkönyv aláírásra kerül.

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.