Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Szigetelés kiegészítők

Szigetelés kiegészítők

A mai fejlett technológiával előállított szigetelő anyagok megoldást nyújtanak a legbonyolultabb műszaki megoldású épületek, létesítmények problémamentes hosszú távú, nagy igénybevételeknek is ellenálló szigetelésére.
Ehhez a modern szigetelő anyagokon felül megfelelő szigetelés kiegészítőkre, szigetelést támogató termékekre is szükség van.
Olyan szigetelő termékekre, melyek használatával, beépítésével megfelelő, minőségi szigetelés érhető el.

Milyen termékek tartoznak szigetelés kiegészítők kategóriába?

Cégünk által forgalmazott szigetelés kiegészítő termékek

A Tető-Plusz Kft. 16 éve forgalmaz szigeteléseket. A magyar piacon egyedülállóan több neves szigetelés kiegészítőket gyártó olasz cég képviseletét is ellátja.
Ezen felül magyarországi beszerzésből származó szigetelés kiegészítők teljes választékát kínáljuk, budaörsi illetve szekszárdi szigetelő szakkereskedésünkben.

Olasz gyártók

  • ITALPROFILI Srl
  • VETROASFALTO Spa
  • VALLI ZABBAN Spa
  • CALLONI Srl

Egyéb gyártók

  • R.W. BAUTECH Kft.
  • EJOT HUNGÁRIA Kft.
  • ISO-LINE Zrt.

A szigetelés kiegészítők alkalmazási területe

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.