Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Tetőszigetelés > Lapostető szigetelés

lapostetőszigetelés

Lapostető szigetelés

Új lapostető szigetelés

Szigetelő cégünk új lapostetők szigetelése terén nagy szakmai tapasztalattal, szigetelő szakembergárdával, szigetelési tervezési segédlettel, magas műszaki paraméterekkel rendelkező szigetelőanyagokkal rendelkezik.

Minden új lapos tető szigetelése során úgy kell megválasztani a vízszigetelési technológiát, a szükséges szigetelő anyagokat, hogy az elkészült lapostető szigetelés legalább húsz évig beázás mentes maradjon. Utána egy szigetelés felújítással elérhető legyen újra az eredeti állapot.

Családi ház terasztető szigetelését, zöldtető szigetelését, társasház szigetelést, ipari létesítmények szigetelését egyaránt vállaljuk, és az egyedi műszaki adottságoknak megfelelően, szakszerűen, gazdaságosan kivitelezzük. 

Egy lapos tető szigetelése hosszútávú befektetés. A legjobb szigetelő anyagokkal, a hőtechnikai számítás szerinti hőszigetelőanyag vastagsággal, a legmegbízhatóbb, legszakértőbb kivitelezővel kell megvalósítani, megvalósíttatni a lapos tetőszigetelést.

Akár ipari, mezőgazdasági létesítményekről vagy lakóházról van szó, nagyon fontos a beázás mentes és jól hőszigetelt tető megvalósítása, mivel a szigeteléssel a lakóépületben, ipari létesítményben lévő értékeket védjük a beázások okozta károktól. Csak lelkiismeretes munkával, minden részletre odafigyelve készülhet biztos tető szigetelés.

Új lapostető szigetelés készülhet betonfödémen és trapézlemezen.
Betonfödémen készülhet egyenes és fordított rétegrenddel szigetelt tető, trapézlemezen csak egyenes rétegrendű szigetelés.

Lapostetőszigetelés betonfödémen

Funkcióját tekintve betonfödémen fordított rétegrenddel szigetelve általában hasznosított lapos tetők (pl. terasztető, zöld tető, járható lapos tető, parkoló tető) készülnek.
Betonfödémen fordított rétegrenddel minden esetben bitumenes szigetelő lemezes technológiát alkalmazunk, mert ez a legmegbízhatóbb, legjobb szigetelési megoldás.
A hőszigetelés extrudált polisztirolhab, STYROFOAM.
Egyenes rétegrenddel általában nem járható lapostető, terasztető és ritkán zöld tető szigetelés készül.
Egyenes rétegrendű tetőszigetelésnél bitumenes szigetelő lemezzel és PVC szigeteléssel készítjük az új lapos tetőket.
A hőszigetelés itt expandált hab – NIKECELL – vagy szálas hőszigetelés – ROCKWOOL.
A szigetelés vízzáróságát árasztásos próbával garantáljuk.

Mind a bitumenes lemezes szigetelési technológiának, mind a PVC szigetelésnek megvan a saját előnye.
A bitumenes lemezzel készülő vízszigetelés minden esetben két rétegben készül, ezáltal mindmáig a legmegbízhatóbb tetőszigetelési megoldás.
A lapostető szigetelés készülhet egyrétegű bitumenes lemezes szigeteléssel is, mely kimondottan erre az egy rétegű szigetelési technológiára lett kifejlesztve.
Cégünk saját fejlesztésű Olaszországban gyártott egyrétegű szigetelő lemezt forgalmaz, illetve az egyrétegű szigetelések kivitelezését is ezekkel a szigetelő lemezekkel végezzük.

A PVC szigetelés egy rétegben készül, de előnye a gyors kivitelezés és a PVC vízszigetelő lemezek nagy rugalmassága, ami által a tető szerkezeti mozgásait felveszi.

Lapostető szigetelés trapézlemezen

Trapézlemezen nagy alapterületű csarnokok szigetelését általában PVC szigeteléssel készítjük. Trapézlemezen készülhet bitumenes szigetelő lemezzel is a szigetelés, két rétegben mechanikus rögzítéssel.

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.