Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Pince szigetelés

pinceszigetelő piktogram

Pince szigetelés

A Tető-Plusz Tetőszgietelő és Kivitelező Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik a mélyépítmények, pincék szigetelésében.

Egy létesítmény alépítményeinek (talajon fekvő padló, alagsor, pince) vízszigetelése, hőszigetelése az egyik legfontosabb, a szigetelési szakma legnagyobb odafigyelést igénylő területe. Hiszen gyakorlatilag ezen rajta áll az egész épület, ezáltal a szigetelés utólagos javítása nagyon nehezen kivitelezhető. Ha valamire, hát az alépítmények, pincék szigetelésére fokozottan igaz, hogy valóban csak egyszer lehet – és kell – a szigetelés kivitelezését jól megoldani. 

  • Nagyon fontos a pince szigetelés megfelelő fogadófelületének kialakítása: a lesimított, pormentes és száraz aljzat.
  • Kiemelten figyelni kell a beépítendő szigetelőanyagok helyes megválasztására. Igy fontos a vízszigetelőanyagok kiváló minősége, nagy nyomó- és szakítószilárdsága, legalább 4 mm-es vastagsága.
  • Fontos, hogy poliészterszövet-hordozójú, modifikált, minősített bitumenes szigetelő lemezeket, minőségi felületkellősítő emulziót használjunk.
  • Nagy szerepet kap a precíz szigetelés kivitelezés: ide tartozik a megfelelő hegesztőláng ­használat, a kifolyatási-elkenési szabályok betartása, lemezátfedési követelmények figyelembevétele, hajlaterősítések beépítése.

A beépítendő szigetelés fajtáját egy adott épület esetében a helyi talajnedvességi viszonyok, az épület szerkezete, alépítményének kialakítása együttesen határozzák meg.

Eszerint különböztetünk meg

  • talajpára,
  • talajnedvesség,
  • rétegvíz,
  • talajvíz

elleni szigeteléseket.

Az alábbi menüpontokban ezeket a szigetelés típusokat mutatjuk be.
Ha pince szigeteléssel kapcsolatos kérdése van, keresse cégünket telefonon, vagy írjon nekünk e-mailt.

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.