Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Minőségi szigetelés > Szigetelési tervezési segédlet

Szigetelési tervezési segédlet

A tervezők, kivitelezők, és beruházók szakemberei számára a Tető-Plusz Kft. olyan szigetelési tervezési segédletet dolgozott ki, amely egyrészt a legalapvetőbb vízszigetelési ismereteket tartalmazza, másrészt segítséget nyújt az APP és SBS modifikálású hegeszthető vízszigetelő lemezeink beépítésében. 

Kivitelező, tervező, beruházó Partnereink a Kapcsolat menüpontra klikkelve, vagy cégünket telefonon megkeresve megrendelhetik a tervezési segédlet kiadványsorozatot.

Letölthető szigetelési rétegrendek, csompópontok:

Szigetelés felújítások, új lapostető szigetelések, zöld tető szigetelések, pinceszigetelés kivitelezések során leggyakrabban alkalmazott szigetelési rétegrendeket Ön weboldalunkon is megtekintheti az itt felsorolt szigetelés típusoknál.

Ebben ismertetjük a tetőszigetelések felújításának és az új csapadékvíz-szigetelések bevált rétegrendjeit és részleteit, a víz- és hőszigetelések készítésének javasolt technológiáját, az ajánlott szigetelés kiegészítőket és a szükséges hőszigetelő anyagokat.

Részletesen bemutatjuk a mélyépítési szigeteléseknél, a talajnedvesség, a talajvíz és a rétegvíz ellen alkalmazandó biztonságos szigetelési megoldásokat, a követendő szigetelés-kivitelezési szabályokat.

A javasolt szigetelési megoldások és elvek teljes összhangban vannak a hatályos vízszigetelési és hőszigetelési szabályozásokkal, a szabványokkal a műszaki irányelvekkel, és a szigetelési szakmai előírásokkal.

Terjedelmi okok miatt ebben a szigetelés tervezési segédletünkben csak a legfontosabb vízszigetelési elveket adhatjuk közre. Mindazon speciális vízszigetelési és hőszigetelési ismereteket, amelyek meghaladják ennek a szigetelési alkalmazástechnika a kereteit az Épületszigetelők és Tetőfedők Magyarországi Szövetsége (rövidítve: ÉMSZ) által kibocsátott Tervezési és Kivitelezési Irányelvek tartalmazzák.

Szeretnénk, ha a Tető-Plusz Kft. szakemberei által sok munkával összeállított és itt megrendelhető szigetelési tervezési segédletből is éreznék, hogy mi Önökért vagyunk. Nem csupán szigetelő anyagot szeretnénk eladni, és a szigetelés-kivitelezési megbízásokat teljesíteni, hanem olyan módon is segíteni akarjuk a szigetelők munkáját, hogy ezekkel a termékekkel biztonságos szigetelések, jó megoldások szülessenek.

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.