Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Minőségi szigetelés > Szigetelés nívódíj

Szigetelés nívódíj

A Tető-Plusz Kft. nyerte a budapesti TEVE CENTER irodaház lapostetőjének felújítási munkájával a 2000. évi nívódíjat lapostető kategóriában. A tető egy viszonylag kis – 509 m2 területű – tetőfelület volt. A bonyolult szigetelés és a rövid kivitelezési idő ellenére szakmailag a legmagasabb színvonalú szigetelési munka született. A tervezési különdíjat is ez a tető nyerte el. 

A meglévő szigetelés elbontása

A meglévő szigetelésből csak a teljesen használhatatlan szigetelési rétegek kerültek elbontásra, mert a szigetelés-felújítás alatt a beázás-mentességet biztosítani kellett. Az elbontott területekre PRIMA P3 modifikált bitumenes szigetelő lemez került ideiglenes szigetelésként.

Hőszigetelés, lejtéskorrekció

A különböző réteg-felépítésű szakaszoknak azonos hőszigetelési értéket és azonos felső síkot kellett képviselniük. Olyan lejtéskorrekciót kellett létrehozni, amely kielégíti a csapadékvíz-szigetelés lejtésigényét.

Kiszellőztető réteg és első réteg vízszigetelés

A meglévő rétegek perforálásával lett megoldva a meglévő rétegek kiszellőztetése. Ugyanezen célból és a gőznyomás kiegyenlítésére a perforált felületre 2 cm-es Rockwool Dachrock lépésálló hidrofób kőzetgyapot réteg került. A szigetelés első rétege erős, nem zsugorodó PRIMA GGV APP 4 mm vastag modifikált bitumenes szigetelő lemez lett.

Második réteg vízszigetelés

A csapadékvíz-szigetelés felső rétegeként a VIAPOL SP 25 4 mm vastag modifikált bitumenes szigetelőlemezt használtunk. Erre került a Roofmate SL hőszigetelés és egy Typar elválasztóréteg. A leterhelést beton-járólapokkal oldottuk meg.

A lapostető-tartozékok precíz és átgondolt beépítése

A gondos munkáról tanúskodik az is, hogy a kiszellőztetést szolgáló ITALPROFILI páraszellőzők a terv szerinti magas pontokra kerültek, így nem volt szükség a leterhelő betonlapok átszabására sem. Tetőösszefolyóként ITALPROFILI Dutral elemeket használtunk.

Függőleges szigetelés és bádogosmunkák

A függőleges attika és lábazati falak Roofmate LG kéregbetonnal ellátott hőszigetelést kaptak. A bádogos szerkezetek Rheinzink titáncink lemezből készültek. Az attikafal és az elválasztófal lefedése kétvízorros fallefedéssel készült, 5% lejtéssel a felújított tetőszakasz felé.

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.