Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Minőségi szigetelés > Szigetelés 22ezer nm-en

Szigetelés 22 ezer nm-en

Szigetelési munkáink során a legtöbb esetben a szigeteléssel összefüggő egyéb szerkezetek cseréje, javítása, sőt adott esetben a szigeteléstől szerkezetileg független, de helyzeténél fogva a tetőhöz tartozó építészeti elemekkel kapcsolatos munkák elvégzése is megoldandó feladat. Ahogy a cégünk nevében a „Kivitelező” szó jelzi, igyekszünk a tetővel kapcsolatos összes munkát elvégezni, ezzel is biztosítva a szigetelési rendszer és a kiegészítő munkák zavartalan és sérülésmentes illeszkedését. 

Ez esetben egy rendkívül nagy, mintegy 22.000 m2 alapterületű, felülvilágító sávokkal ellátott csarnok tetőjének komplett felújítására kaptunk megbízást, ráadásul mindössze két hónap állt rendelkezésünkre! További kihívásként jelentkezett, hogy a kivitelezés október és december között zajlott, vagyis a változékony időjárás komolyan veszélyeztette a szigetelés átadásának időpontját. Alapvetően három osztályba lehet sorolni az elvégzendő munkákat, hogy a gyors és összehangolt, de minőségi munkavégzés megvalósulhasson:

Főtevékenység: szigetelés

Ez jelen esetben a tetőfelület előkészítését (takarítás, lejtéskorrekció, növényzet irtása, perforáció), majd a hőszigetelés és csapadékvíz elleni szigetelő rendszerek elhelyezését és végleges rögzítését jelentette.

Elsődleges kapcsolódó munkák: bádogos- és tetőkőműves munkák

A szigeteléssel szorosan összefüggő, attól elválaszthatatlan munkák tartoznak ebbe a csoportba. A tető beázásmentességét és technológiai igényességét csak akkor lehet biztosítani, ha a szigetelést megelőzően a vízszintes és függőleges felületeket általában kőművesmunkákkal képessé tettük a szigetelőanyagok fogadására, illetve ha a szigeteléssel egy időben készülnek a bádogszerkezetek.

Kiegészítő munkák: felülvilágítók üvegcseréje, ablak ­nyitó motorok beépítése, villámhárító-rendszer kiépítése

A szigeteléshez szorosan nem kapcsolódó, de a tető egészének kivitelezése szempontjából jelentős munkák. Jelen épületnél ez a felülvilágítók oldalfalainak COPILIT ­üveg cseréit, az ehhez kapcsolódó lakatos- és festőmunkákat, az ablaknyitó motorok teljes körű beépítési és villanyszerelési munkáit valamint egy új, komplett villámhárító-rendszer kiépítését jelentették. Ezt a komplex kivitelezési munkát magas minőségben, nagyfokú szakértelemmel, tökéletes színvonalon, határidőre teljesítettük!

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.