Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > ITALPROFILI tetőkiegészítők

ITALPROFILI tetőkiegészítők

ITALPROFILI tetőösszefolyók, páraszellőzők, lombkosarak akciós áron

Az ország első ITALPROFILI kereskedése - vásároljon meg mindent egy helyen !

A Tető-Plusz Kft 1994 óta forgalmazza az olasz ITALPROFILI Spa. tetőtartozékait.

Budaörsön és Szekszárdon raktárról, kedvező árakkal értékesítjük az ITALPROFILI tetőkiegészítők teljes méret és idom választékát.

Az ITALPROFILI tetőkiegészítők használatával biztonságosan és szakszerűen megoldható a lapostetők és magastetők csapadékvíz elvezetése, csőáttörések, speciális csomópontok kialakítása.

A rétegrendek, csomópontok menüpontban megtalálhatók az ITALPROFILI tetőkiegészítők beépítéshez szükséges csomóponti rajzok is.

Az ITALPROFILI több mint 30 éves tapasztalata garantálja a beépített tetőösszefolyók, lombkosarak, páraszellőzők és más tetőidomok hosszú élettartamát, magas minőségét. A fejlett technológiával készült tetőkiegészítők ellenállnak

  • a külső környezeti hatásoknak,
  • a hőmérsékleti ingadozásnak,
  • az erős UV sugárzásnak,
  • az ózon és a savas esők roncsoló hatásának,
  • megőrzik rugalmasságukat ,
  • ellátják feladatukat extrém körülmények között is a tetőszigetelés teljes élettartama alatt.

Keressen fel minket, bitumenes vízszigetelő lemezek, PVC szigetelő lemezek, kent szigetelések óriási választékával, szaktanácsadással várjuk Önt !

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.