Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Tetőszigetelés

szigetelés felújításlapostetőszigetelésterasztető szigetelés

Tetőszigetelés

Tetőszigetelés kivitelezés egyszer jól, megfelelő műszaki tartalommal a gazdaságos !

Lakóépületek, mezőgazdasági épületek, ipari csarnokok tervezése és kivitelezése során elsőrendű fontosságú feladat a csapadékvíz kirekesztése az építményből, a szakszerű, megfelelő műszaki tartalmú tetőszigetelés.

Tetőszigetelés modifikált bitumenes lemezekkel és PVC tetőszigetelő lemezekkel

A külső hatásoknak kitett vízszintes vagy kis lejtésű térelhatároló szerkezetek (lapostetők, zöldtetők, teraszok, erkélyek stb.) vízszigetelésére a manapság a legelterjedtebb és egyben talán legjobb szigetelési módszer a nagy választékban megtalálható modifikált bitumenes vízszigetelő lemezekkel és lágy PVC vízszigetelő lemezekkel történő vízszigeteléssel megoldott tetőszigetelés. 

Tetőszigetelés új épületek esetén

Napjainkban ez a két anyagtípus teszi ki az új lapostetők, zöldetők és parkolótetők szigeteléseinek döntő többségét, ám ezzel korántsem merült ki a rendeltetésük a tetőszigetelésben. Ugyanezen vízszigetelő anyagok, jellemzően a bitumenes szigetelő lemezek juthatnak ugyanis kiemelt szerephez a – jellemzően alacsony hajlásszögű – faszerkezetű magastetős épületek tetőfedő anyagaként is, egyben a tetőszigetelés megoldásában.

Tetőszigetelés felújítás

Másik fő felhasználási területe a bitumenes és PVC anyagú vízszigetelő lemezeknek a nagy számban már meglévő lapostetős épületek tetőszigeteléseinek felújítása. A régi, elhasználódott szigetelések a legtöbbször bontás nélkül is felújíthatóak ezekkel a szigetelő lemezekkel. Sőt, a bitumenes vízszigetelő lemezek használhatóak akár síkpala héjazatú magastetők, de hullámpalával fedett épületek bontásmentes felújítására is, ezzel biztosítva a korszerű tetőszigetelést.

A bal oldalon található almenüpontok tartalmát olvasva Ön az itt felsorolt tetőszigetelési típusok igényes és gazdaságos megoldásairól találhat részletes információt.

A baloldali menüben felsorolt szigetelés típusokhoz tartozó almenükben az odatartozó szigetelési rétegrendek is megtalálhatók.

Szigetelési rétegrendek és csomópontok kiadvány a tetőszigetelések kivitelezéséhez

Amennyiben Ön kivitelező vagy tervező, Ön a cégünk által kifejlesztett teljes szigetelési rétegrendek, csomópontok kiadványsorozatot megrendelheti. Ezekben a szigetelési alkalmazástechnikai kiadványokban Ön minden műszaki információt megtalálhat a szigetelő anyagok beépítésével kapcsolatban, hogy a tetőszigetelés a megfelelő tetőszigetelő anyagokkal és műszaki megoldással történjen.

Amennyiben Önnek szigetelési szaktanácsra van szüksége, vagy ha Ön egy konkrét tető szigetelésének kivitelezésére kíván kivitelezési árajánlatot kérni, egyaránt készséggel állunk rendelkezésre! A helyszíni tetőfelmérés és az árajánlat díjtalan.

A Tető-Plusz Kft. továbbá a fentebb felsorolt valamennyi típusú szigetelőanyagot értékesíti (bitumenes vízszigetelő lemezek és PVC vízszigetelő lemezek), mint szigetelőanyag szakkereskedés.

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.