Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Tetőszigetelés > Terasz szigetelés

Terasz szigetelés ― lapostető szigetelés

Tető szigetelő kft-nk nagy tapasztalattal rendelkezik terasz szigetelés, tető-terasz szigetelés terén.

A lapostetők sok esetben teraszként, tető teraszként kerülnek hasznosításra. A terasz szigetelésnek, e speciális kialakítású lapostető szigetelési megoldásának egyszerre kell eleget tennie a hőszigetelési, vízszigetelési és járhatósági követelményeknek.

A terasz járófelülete szerint

  • ragasztott lapburkolatú (kerámia, márvány, GRES, stb.) illetve
  • a szárazon elhelyezett hézagos burkolatú (beton, kő, kerámia anyagú járólapok, hézagos faburkolat, stb.) teraszt különböztetjük meg.

A teraszok szigetelése történhet

A terasz tetők egyenes és fordított tető szigetelési rétegrendben kivitelezhetők.

Terasz szigetelésnél A terasz tető szigetelés rétegrendjénél a vízelvezetéssel kapcsolatos fontos tényezők:
  • Egyenes rétegrendű ragasztott kerámiás terasztetők szigetelésénél gondoskodni kell a járófelület alatti betonaljzat és a tető szigetelés közötti megfelelő minőségű szivárgó réteg elhelyezéséről.
  • Fordított lapostető szigetelési rétegrendnél az esetleges ágyazó rétegek helyes kialakítására kell odafigyelni.

Elmondható, hogy a teraszok, tető teraszok szigetelése, felújítása az egyik legösszetettebb tetőszigetelési feladat. Minden terasz más szigetelést kíván, ezért lényeges, hogy a terasz szigetelési munkák megkezdése előtt megfelelőképpen tájékozódjunk a lehetséges terasz szigetelési megoldásokról.

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.