Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Vízszigetelő anyagok > Kent szigetelés

Diasen kent szigetelés

Kent szigetelés

Mára a fejlett technológiák olyan kenhető szigetelőanyagok, szigetelő bevonatok gyártását teszik lehetővé, melyek biztonságos és korszerű megoldást nyújtanak és rövid szigetelés kivitelezési időt igényelnek. Ezek a kent szigetelések az egyre bonyolultabb műszaki megoldások problémamentes hosszú távú szigetelésére is kiválóan alkalmasak. 

A szigetelés kivitelezés szakmai szabályainak és a szigetelő anyagok használati útmutatójának betartása esetén e szigetelési vegyi termékek a szigetelést kivitelezők számára egyszerű alkalmazást biztosítanak.

Cégünk által forgalmazott kenhető szigetelések és egyéb szigetelő bevonatok

A Tető-Plusz Kft. az olasz Diasen Srl. minőségi és jó ár-értékarányú kent szigeteléseit, kiegészítőit és egyéb építőipari bevonatanyagok teljes választékát forgalmazza budaörsi illetve szekszárdi szigetelő szakkereskedésünkben.

Egyéb szigetelő bevonatok

A bal oldali almenükben az DIASEN szigetelő termékek típusait mutatjuk be.

A kenhető szigetelések alkalmazási területe

Általános felhasználási területek Ajánlott szigetelő termékünk
terasz szigetelés, felújítás ACRIFLEX WINTER
lapostető csapadékvíz elleni szigetelése, felújítása ACRIFLEX WINTER, SBS GUM
speciális csomópontok megoldása (vápa, csőátvezetések, stb.) ACRIFLEX WINTER
mélyépítmény szigetelés, pinceszigetelés (talajnedvesség, rétegvíz) ACRIFLEX WINTER, SBS GUM, AQUABIT
Speciális felhasználási területek
medencék, tartályok szigetelése ACRIFLEX WINTER
Utólagos szigetelés, (nedves fal szigetelés) WATSTOP
Átlátszó szigetelő bevonatok burkolatokon O.R.A.

A kenhető szigetelések típusai és tulajdonságai

Bitumen alapú szigetelő bevonat:

A bitumenes alapanyagot, polisztirol mikroszemcsékkel keverik, így biztosítva a szigetelő massza könnyű felhordhatóságát és rugalmasságát.

A bitumen alapú kent szigetelő termékeink – AQUABIT, SBS GUM – elsősorban mélyépítmény szigetelésre, pinceszigetelésre ajánlottak. Mivel nem UV-állóak, ezért lapostető szigeteléseknél felületi védelem nélkül nem beépíthetők és közvetlen nem burkolhatók.

Műgyanta alapú szigetelő bevonat:

A műgyanta alapú kent szigeteléseink általában kettő vagy több komponensből állnak, melyeket a felhasználás előtt a gyár által megadott módon és arányban kell összekeverni és az előkészített szigetelendő felületre felkenni. Ilyen vízszigetelő termékeink az ACRIFLEX WINTER, a WATSTOP, az O.R.A. Az összetevők homok, cement, különleges adalékok és szintetikus polimerek speciális keveréke vizes vagy szintetikus oldatban.

E szigetelő termékeket terasz szigeteléshez, speciális csomópontok, medencék, tartályok szigeteléséhez, utólagos falszigeteléshez ajánljuk. 

A kenhető szigetelések alkalmazásának előnyei

  • varratok nélküli szigetelő bevonat
  • gyorsan, könnyen felhordható a szigetelendő felületre
  • nehezen hozzáférhető helyeken is alkalmazható
  • hosszú élettartam
  • kis rétegvastagságú szigetelő bevonat
  • nagy ellenálló képesség
  • legtöbb közvetlenül burkolható (ACRIFLEX WINTER)

Kent szigetelés kivitelezés

A Tető-Plusz Kft. több mint 18 éve foglalkozik lapostető szigeteléssel.

Az elmúlt évek alatt általunk leszigetelt több száz terasz, csőáttörés és egyéb olyan szigetelési feladat megoldása – ami csak kent szigeteléssel készülhetett el – a garancia a szigetelési feladatok magas szintű megoldására.

Kérje díjmentes szigetelési árajánlatunkat !

A kenhető szigeteléseket elsősorban olyan egyenes rétegrendű teraszok szigetelésére, szigetelés felújítására alkalmazzuk, ahol közvetlenül a szigetelésre kívánunk burkolni megfelelő speciális ragasztóval. Ott is alkalmazzuk, ahol a hegesztett bitumenes lemez technológiával biztonságosan nem oldhatók meg a csomópontok, mint a teraszajtó csatlakozások, csőáttörések, csőátvezetések, szűk helyen kialakított csomópontok, fém szerkezetekhez való csatlakozások.

Általános szigetelési rétegrend kent szigeteléssel készülő terasztető bontás nélküli felújítása esetén

Aljzat

Nagyon fontos a szigeteléshez megfelelően előkészített aljzat. A szigetelendő felületnek tisztának, zsírtalannak kell lennie, az esetleges instabil részeket, repedéseket ki kell javítani. Ha a meglévő burkolat megfelelő felületet biztosít, (nem repedezett, a lapok nem mozdulnak el) a szigetelés közvetlenül felvihető a régi aljzatra, így a felbontás költsége megtakarítható. A megfelelő tapadás érdekében a kerámialapokat a megfelelő alapozóval kell előkészíteni. Az alapozó felhordható ecsettel, hengerrel, vagy szórópisztollyal.

Szigetelés

A lealapozott felületre fektetjük a felület erősítő hálót, majd az előírás szerinti arányban összekevert szigetelő masszát két rétegben a felületre kenjük. A szigetelő rétegek felhordása között be kell tartani az előírt száradási időt. Fontos a szigetelés egyenletes rétegvastagságának megtartása, vagyis a háló teljes beágyazása a szigetelő masszába. A hajlatok kialakításához nagy rugalmasságú erősítőszalag – SAFETY JOINT – ajánlott. Az öntapadó szalagot az első réteg szigetelésbe kell ágyazni és a szigetelő bevonat második rétegével teljes felületen be kell fedni. Száradás után a felület közvetlenül újraburkolható.

Diasen kent szigetelés

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.