Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Vízszigetelő anyagok > Kent szigetelés > Penészgátló hőszigetelő festék

Penészgátló hőszigetelő festék

DiaSeN C.W.C. (Cold Wall Coating) penészgátló hőszigetelő festék nedves falak ellen

Fehér hőszigetelő festék hideg és rosszul hőszigetelt nedves falakra, felületekre.

DiaSeN C.W.C. hőszigetelő festék tulajdonságai

A DiaSen C.W.C. fehér színű latex és ásványi por alapú bevonó anyag, mely hőszigetelő tulajdonsága révén képest a kezelt felületet a környezethez viszonyítva melegebben tartani, megakadályozva ezzel a hőhidak kialakulását.

5° C+ a Diasen C.W.C.-vel a nedves fal ellen

A C.W.C.-vel kezelt, így hőszigetelt fal és az egyéb festékkel kezelt fal között 5° C hőmérséklet különbség érhető el. A hőszigetelő festékkel kezelt falon így elkerülhető a páralecsapódás és penészképződés, fal nedvesedés a helységben előforduló magas relatív páratartalom esetén is (90% relatív páratartalomig).

DiaSen C.W.C. hőszigetelő falfesték felhasználási területei

  • Hideg falfelületek, vasbeton falak, tartópillérek, nem hőszigetelt falak, hőhidas felületek bevonására ajánlott, amelyeken páralecsapódás és penészképződés tapasztalható.
  • Ideális konyhákban, fürdőszobákban, pincékben és bámilyen helységekben, ahol falnedvesedés veszélye áll fenn.

DiaSen C.W.C. hőszigetelő festék előnyei

  • Gazdaságosan alkalmazható hőszigetelő falfesték
  • Végleges fizikai megoldás a nedves fal ellen
  • Belső környezet gyorsabban felmelegszik
  • Bármilyen vizes alapú festékkel festhető
  • Nem tartalmaz üvegszemcséket
  • Alkalmazása nem kíván különleges szakértelmet

Fizikai/műszaki adatok

Kiadósság 0,5―0,7l/m²
Kiszerelés 5 l fémvödörben
20 l műanyag vödörben
Megjelenés krémes, fehér
Kezelt és nem kezelt betonfelületek
hőmérséklet különbsége
5° C
Bőrösödés + 5° C (min.)
Páraáteresztés μ=8 (kitűnő)
50 fagyás-kiengedésciklust (-15 C/+15C)
(UNI EN 202) követően
nincs változás

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.