Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Lapostető szigetelés

Lapostető szigetelés

Lapostető szigetelés kivitelezés

19 éve megalakult, nívódíjjal is kitüntetett cégünk fő profilja lapostető szigetelések kivitelezése bitumenes és PVC technológiával.

Tetőszigetelő anyagok forgalmazása

Budaörsi és szekszárdi kereskedésünkben bitumenes és PVC lemezeket, kent szigetelések különböző típusait, ITALPROFILI tetőtartozékokat és egyéb szigetelő termékeket kínálunk lapostető szigeteléshez. Állandó szezonális szigetelő anyag akció!  


Lapostető szigetelés kivitelezés

Lapostető szigetelés kivitelező tevékenységünk

Lapostető szigetelési technológiáink

Lapostető szigetelés referenciáink

Lapostető szigetelés szerkezet szerint

Egyéb szolgáltatásunk lapostető szigeteléshez

Bitumenes és PVC lemezek, tetőtartozékok, szigetelő termékek kereskedelme lapostető szigeteléshez

Tetőszigetelő anyagok, vízszigetelő anyagok forgalmazása lapostetők szigeteléséhez

ITALPROFILI lapostető tartozékok, több száz különböző termék

Hőszigetelő anyagok lapostető szigeteléshez

  • NIKECELL expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok egyenes rétegrendű lapostetőkhöz
  • STYROFOAM - ROOFMATE extrudált polisztirolhab hőszigetelő anyagok fordított rétegrendű lapostetőkhöz
  • Kingspan Thermaroof PIR hab hőszigetelések teraszok utólagos hőszigeteléséhez

Geotextíliák, geofilcek lapostető szigeteléshez

Vízelvezető rendszer lapostető szigeteléshez

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.