Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Lapostető szigetelés > Lapostető szigetelés árak

Lapostető szigetelés árak

21 éve a lapostető szigetelésben
      garanciális probléma mentesen
            évi 300-400 millió Ft értékben elkészült lapostető szigetelés felújításnál

 

21 éve mindent megteszünk, hogy a megfelelő lapostető szigetelés a legjobb áron kerüljön épületére.
Trunk Tamás tulajdonos, ügyvezető az Épületszigetelők és Bádogosok Magyarországi Szövetségének alapító tagja. 21 éves fennállása óta a Tető-Plusz Kft.-nek nincs garanciális problémája.

Díjmentes tetőfelmérés - 10 év garancia

Budaörsi és Szekszárdi telephelyünkről az egész országban tetőszigetelünk. A tetőfelmérés díjmentes, az elvégzett tetőszigetelési munkákra 10 év garanciát vállalunk. Az egyedi tetőfelmérés vagy tervbírálat alapján, megrendelőinkkel folyamatosan egyeztetve alakítjuk ki a megfelelő megoldást és a hozzá tartozó árakat.

Saját forgalmazású lapostető szigetelő lemezek - kedvező árak

Saját forgalmazású lapostető szigetelő anyagokkal, vezető szigetelő lemez gyártók bitumenes és PVC szigetelő lemezeivel kivitelezzük a lapostető szigeteléseket. Ezzel kedvező árakat is tudunk biztosítani megrendelőinknek.

 • Egyrétegű lapostető szigetelés felújítás
  • felület előkészítéssel
  • páraszellőzőkkel és egyéb szerelvényekkel együtt,
  • csomóponti kialakításokkal,
  • adott esetben kisebb bádogos munkák elvégzésével -
  • anyagminőségtől és tetőállapottól függően:

Árak: 2.500 Ft /m2 + Áfa-tól

Árak: 4.000,- Ft / m2 + Áfa -tól

Árak: 8.000,- Ft + Áfa-tól

Árak: 4.800,- Ft – 5.500,- Ft / m2 + Áfa

A fenti árak csak tájékoztató jellegűek, minden szigetelési munka részletes felmérést vagy tervvizsgálatot igényel! Bádogos munkák, attika falak, ereszcsatornák, tetőáttörések mind árbefolyásoló tényezők lehetnek.

A fenti lapostető szigetelés kivitelezésre, pince szigetelésre vonatkozó árajánlatok a tipizálható, a szigetelőszakmán belül leggyakrabban előforduló, tetőszigetelésekre és pinceszigetelésekre vonatkoznak.

A valóságban ennél jóval sokrétűbb feladatok is jelentkeznek a szigetelési iparágban, melyek csak konkrét tervek alapján és helyzetismerettel árazhatóak, és melyeket a Tető-Plusz Kft. szintén nagy hozzáértéssel és tapasztalattal a legjobb minőségben kivitelez.

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.