Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Minőségi szigetelés

Minőségi szigetelés

Ha Ön a Tető-Plusz Kft-t bízza meg lapostető szigetelés, pince szigetelés kivitelezési munkákkal, biztos lehet abban, hogy az elvégzett szigeteléssel elégedett lesz.

A bal oldali almenüpontok tartalmát olvasva Ön meggyőződhet szigetelő cégünk kivitelezési munkáinak minőségéről. 

Cégünk 19 év és több millió négyzetméter tetőszigetelési és mélyépítmény szigetelési tapasztalatával hosszú távon gondolkodva jól tervezett és gondosan kivitelezett szigeteléseket tervez és kivitelez.

15 év szigetelő anyag kereskedelemben szerzett tapasztalatunk és jó gyártói kapcsolataink mind a szigetelőanyag eladás során, mind pedig a szigetelés kivitelezés során a beépített szigetelőanyagok beszerzésében nagy előnyt jelentenek.

Az ÉMSZ alapító tagság, az ISO 9001 minősítés, az Év Tetője Pályázaton elnyert Nívódíj mind a vevő- és minőségközpontú, hosszútávú gondokodásunkat bizonyítja.
Ezen túl mindez az összeszokott, tapasztalt szigetelő szakembergárda, az építésvezetők és a Tető-Plusz Kft. vezetőjének hatékony közös munkájáról tanúskodik.

Legyen szó akár kis felületű új lapostetők szigeteléséről,lapostető szigetelés felújításáról, javításáról vagy nagy felületű ipari csarnokok, mezőgazdasági épületek, épület komplexumok szigeteléséről, felújításáról, a Tető-Plusz Kft. rövid határidővel, jó minőségben a teljesíti megbízást.

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.