Online tetőszigetelési tanácsadás

AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel -
vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok

készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód esetén. A legkeresettebb vízszigetelő és hőszigetelő termékeink, bitumenes lemezek, PVC vízszigetelő a-
nyagok, STYROFOAM, NIKECELL

ITALPROFILI lapostető tartozék akció!
A bitumenes szigeteléshez, PVC szigeteléshez, kent szigetelésekhez használatos tetőelemek, összefolyók, lombkosarak nagy választékban és állandó nagy raktárkészlettel 15% kedvezménnyel kaphatók.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelések szakkereskedé-
sünkben!

A Tető-Plusz Kft. 2008. tavaszától már szerződéses ke­res­ke­dő partnerként áru­sít­ja a ROCKWOOL kőzet­gyapot hő­szi­ge­te­lé­se­ket. A teljes ROCKWOOL termék­család: lapostető, magastető hő­szi­ge­te­lések, beltéri és homlokzati hő­szi­ge­telő termékek elér­hetők szi­ge­te­lő­anyag szakkereskedé-
sünkben.

Kent szigetelések
Új szigetelőanyag ter­mékcsoportunk a teraszok, úszó­me­den­cék szi­ge­te­lé­sére al­kal­mas kent szige­te­lések a Diasentől. Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C.W.C. penész­gátló hő­szi­ge­telő festék és az O.R.A. színtelen fuga­szi­ge­te­lő epoxi bevonat elérhető kereskedé­sünkben.

Szigetelő cégünk > Hőszigetelés

A hőszigetelés

A hőszigetelés

Az épületszerkezet hőszigetelése nagy jelentőségű az épület belső klímája, valamint a fűtési-, üzemeltetési költségek szempontjából is. Egyes létesítmények, például mezőgazdasági épületek üzemeltetési célja szintén megköveteli az állandó egyenletes hőmérsékletet a létesítményben. A jó hőszigetelés beépítése növeli egy épület, családi ház értékét. 

A tetők szigetelési rendszerében csak műszakilag megfelelő hőszigetelést szabad alkalmazni. A hőszigetelő anyag vastagságát minden esetben hőtechnikai számítás alapján kell meghatározni a mindenkor érvényben lévő hőtechnikai szabványnak megfelelően.

Cégünk által forgalmazott hőszigetelő anyagok

A Tető-Plusz Kft.16 éve forgalmaz hőszigeteléseket. Legfőbb hőszigetelő anyag beszállító partnerünk az R.W. Bautech Kft., melynek egyik vezető kereskedő partnere vagyunk. Budaörsi illetve szekszárdi szigetelőanyag kereskedésünkben a minél teljesebb hőszigetelőanyag választék érdekében más magyarországi gyártók hőszigetelő anyagait is forgalmazzuk.

Beszállító
R.W. BAUTECH Kft.
Gyártók
DOW Hungary Kft.
NIKECELL Kft.
PEAKSTONE Kft.
Márkák:
Styrofoam
Roofmate
Nikecell
PEAKSTON homlokzati hőszigetelő rendszer
Más gyártók
ROCKWOOL Hungary Kft.
URSA Zrt.
ISO-LINE Zrt.
Márkák:
Rockwool
URSA
ISO-ROLL

Hőszigetelő anyagaink típusai

A modern hőszigetelő anyagok nagy választéka kiválóan alkalmazkodik a különböző épületszerkezeti és vízszigetelési megoldásokhoz. A hőszigetelő anyag műszaki paraméterei, hővezetési tényezője, nedvességállósága , tűzveszélyességi besorolása mind fontos tényező a hőszigetelő anyag választás szempontjából.

Extrudált polisztirol hab lemez hőszigetelés

A STYROFOAM – ROOFMATE extrudált polisztirol hab hőszigetelő anyag zártcellás szerkezete révén nem veszi fel a vizet, így olyan helyen is alkalmazható, ahol közvetlenül is érintkezik nedvességgel. Különböző Styrofoam termékek alkalmazhatóak fordított rétegrendű lapostetők, terasztetők, tetőkertek hőszigetelésére, különböző terhelésű padlók, pincék oldalfalak, lábazatok hőszigetelésére, mezőgazdasági épületek látszó hőszigeteléseként.

Expandált polisztirolhab lemez hőszigetelés

nikecell polisztirolhab

A NIKECELL expandált polisztirolhab hőszigetelés nyitott cellás tulajdonságai miatt vízzel, nedvességgel nem érintkezhet. Egyenes rétegrendű terasztető, parkolótető, zöldtető hőszigetelésére alkalmazhatók. Lapostető hőszigetelése esetén speciális elemek, lejtésképző elemek is rendelkezésre állnak. Alkalmazhatók különböző terhelésű padlók, aljzatok, hőszigetelésére is. Ne feledkezzünk meg továbbá az egyik legnagyobb felhasználási területről, a vakolt homlokzat hőszigetelő rendszerekről sem.

Kőzetgyapot hőszigetelés

A ROCKWOOL kőzetgyapot hőszigetelő anyagok széles palettája nem éghető tulajdonsága miatt magasabb tűzveszélyességű osztályúnak nyilvánított épületek esetén is alkalmazható. Szerkezetéből adódóan kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A különböző ROCKWOOL hőszigetelő termékekkel megoldható a lapostetők és magastetők teljes körű hőszigetelése. Beltéri szigetelések, valamint padlásfödémek feletti és fagerendák fölötti hőszigetelés, egyaránt kivitelezhető kőzetgyapot hőszigetelő anyaggal. A vakolt homlokzati hőszigetelő rendszerekben is alkalmazható Rockwool kőzetgyapot lemezek is egyre elterjedtebbek a magyarországi piacon.

Üveggyapot hőszigetelés

Az URSA üveggyapot hőszigetelő termékek kiváló szigetelési jellemzői az anyag finom, rugalmas szálszerkezetére, alacsony testsűrűségére, nyíltpórusú szerkezetére és előnyös dinamikai merevségére vezethetők vissza. Ennek megfelelően a különböző testsűrűségű termékek igen jól alkalmazhatók tetőszerkezetekben hőszigetelésként.

A hőszigetelő anyag megfelelő vastagságának kiválasztása

A hőszigetelés költségének megoszlása során a hőszigetelés munkadíjával összevetve egy nagyobb hőszigetelő anyag vastagság nem jelent jelentős költségtöbbletet. Igy érdemes hangsúlyt fektetni a szakember által javasolt hőszigetelő anyag vastagság megválasztására, mely hőtechnikai számítás alapján határozandó meg. A megfelelő szigetelő anyag vastagság a későbbiekben meg fog térülni.

A hőszigetelő anyagok alkalmazási területe

25 éve a lapostető felújításban22 éve a szigetelőanyag forgalmazásban

Legnépszerűbb vízszigetelő anyag termékeink
tetőszigetelés és pinceszigetelés kivitelezéshez jó áron, kiváló minőségben. Bitumenes lemez és PVC lemez termékek különböző szigetelési rétegrendekhez, kenhető vízszigetelő anyagok tetőszigeteléshez és medencéhez, vizes helyiségek vízszigeteléséhez.

Egyrétegű szigetelés
Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három eltérő funkciójú, de hasonló tulajdonságú lemezből áll. Mindhárom termék APP modifikálással készülő, igen jó minőségű modifikált bitumenes lemez, erős méretstabilizált poliészter hordozó betéttel.

Társasház szigetelés
A Tető-Plusz Kft. az 1990. évi megalakulása óta több száz társasház szigetelés felújítását végezte el. A megalakulás óta a cégnek szigetelés kivitelezéssel kapcsolatos vitás ügye nem volt. 2008. tavasza óta a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének ajánlásával rendelkezünk.